2013-02-22 09:58:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Vigyázzon a pénztárcájára!

Napi horoszkóp február 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma ingadozó kedvében van, folyton máshol jár az esze, és ezért nehezére eshet a munkájára koncentrálni. Pedig szüksége lenne a koncentráló képességére. Már csak a főnöke miatt is. De még inkább a közelgő határidők miatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Fáradtan ébred, talán el is alszik. Ha késésben van, akkor inkább előre szóljon a főnökének: elnézőbb lesz, ha legalább látja a jó szándékot és az igyekezetét, mintha sunnyogni próbálna. A nap folyamán lesz ideje mindezt behozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Unalmasan indul a napja, a munkahelyén sem találja a helyét. Mégse próbálkozzon előbb lelépni: a mai nap még meglepetéssel szolgálhat. Inkább próbáljon még kicsit rendet rakni maga körül, és ápolja az emberi kapcsolatait.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, a társa megmosolyogja az ön véleményét, és ez több mint bántó lehet az ön számára. Alighanem félreérti a kedvese ajka körül bujkáló mosolyt. Az éppen a tetszésről árulkodik, és a szeretetről, nem a lekicsinylésről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vigyázzon a pénztárcájára! A mai napon anyagi kár érheti, és nem is biztos, hogy nem a saját jószántából. Lehet persze, hogy valami tolvaj vagy csaló áldozata lesz, de most félrevezetés nélkül is képes otthagyni nagyon sok pénzt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy kissé nehéz természetű emberrel kellhet találkoznia ma, ám ön profi módon feszi az akadályokat. A végén olyan jól bánik az illetővel, hogy szinte lekenyerezi őt. Csak aztán vigyázzon, hogy tudjon tőle szabadulni majd!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kellemetlenkedő, csípős nyelvű lehet a mai napon. Ezzel magára haragíthat valakit, akit pedig jobb volna maga mellett tudnia. Ha már nem bírta visszafogni magát, legalább kérjen bocsánatot. Minden jóvátehető.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szerelmi életében bonyodalmas helyzetekre számíthat. Vigyázzon, mert akarata ellenére egy szerelmi háromszög újdonsült tagja lehet. Ezért, ha ma flörtölnek önnel, legyen nagyon óvatos! Jobb a békesség, bármily ígéretes is a kaland.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelmi életében bonyodalmas helyzetekre számíthat. Vigyázzon, mert akarata ellenére egy szerelmi háromszög újdonsült tagja lehet. Ezért, ha ma flörtölnek önnel, legyen nagyon óvatos! Jobb a békesség, bármily ígéretes is a kaland.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha a pénzügyeit reménytelennek érzi, akkor először is el kellene gondolkodnia azon, hogy hogyan került ilyen helyzetbe. Talán nem is azt a munkát végzi, amit igazán szeret? Vagy amihez igazán tehetsége van?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Vág az esze, mint a borotva, a szelleme sohasem látott magasságokba szárnyal. Ha eddig nem tette volna, ideje lenne néhány gondolatát papírra vetnie. Ha nem betűk, hát hangjegyek formájában. A lényeg úgy még inkább megragadható.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szellőztesse ki a fejét, mielőtt egy tárgyalásra beül. A szellemi tisztulásra nem csak azért lesz szüksége, mert ez a megbeszélés hosszúnak ígérkezik. De azért is, hogy friss ésszel, új szemszögből láthassa és értékelhesse a dolgokat.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: